Tischa Neve

Tischa Neve
Tischa is kinderpsycholoog, opvoedkundige en moeder van Dim en pleegmoeder. Vanaf 14 april 2021 is ze regelmatig te zien in het televisieprogramma Wordt u al geholpen? op SBS6.
Ze schreef verschillende succesvolle opvoedboeken ‘Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden’ (5e druk) en ‘Pubers zijn leuk!’ (4e druk) De boeken zijn te verkrijgen via de (internet)boekhandel. Ze geeft ook regelmatig webinars over opvoeden (zie haar website www.grootenklein.nl.
Sinds het opvoed-tv-programma Schatjes (2006) waarin zij ouders coachte, richt zij zich met haar bedrijf Groot&Klein op het inspireren en ondersteunen van ouders en professionals bij de opvoeding en het grootbrengen van kinderen. Boeken, lezingen, workshops, coaching en online cursussen: alles om opvoeden (nog) leuker en makkelijker te maken. Regelmatig zie je bijdragen van haar in bladen, kranten en tv-programma’s. Zij is auteur van ‘Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden’ en ‘Pubers zijn leuk!’.

Klik op het omslag om het boek direct te bestellen via de internetboekhandel. 
In november 2020 verscheen alweer de 4e van haar boek ‘Pubers zijn leuk!’ Door dit boek te lezen snap je waarom een puber doet wat hij doet en kun je daar weer om lachen.

e-book Pubers zijn leuk!

Pubers zijn leuk! is ook te verkrijgen als e-book. Klik op de afbeelding om het e-book direct te bestellen en te downloaden.