Privacy verklaring
Privacy verklaring van 248media uitgeverij, gevestigd te Steenwijk over de verwerking van persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zoals beschreven in deze privacy policy.

Verwerking van persoonsgegevens
248media hecht grote waarde aan de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar website en daarom worden persoonsgegevens van relaties, klanten en bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Het overdragen van persoonsgegevens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ondernomen, met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 248media uitgeverij gebruikt persoonsgegevens voor verschillende doelen. Hieronder is per dienst beschreven welke persoonsgegevens 248media uitgeverij verwerkt en voor welke doeleinden. Daarbij gaat het om van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website.

Bezoek websites
248media uitgeverij maakt op de website gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van de website wordt meegestuurd en door jouw browser op je harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

248media uitgeverij gebruikt de volgende soorten cookies:
Voor functionele doeleinden: om het navigeren en het inloggen op de websites te vergemakkelijken of om jouw instellingen en/of voorkeuren te onthouden. Voorbeeld: je logt in op een website en via een cookie weet ons systeem bij jouw volgende bezoek aan dezelfde website dat u ingelogd bent. Je hoeft dus niet opnieuw in te loggen.
Voor analytische doeleinden: via de website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. 248media uitgeverij gebruikt deze dienst om bij te houden en hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. 248media uitgeverij heeft hier geen invloed op. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Voorbeeld: er kan worden bijgehouden hoeveel bezoekers een bepaalde webpagina bezoeken, zodat 248media uitgeverij weet welke (onderdelen) van haar websites populair zijn. De door 248media uitgeverij op basis van het bovenstaande verzamelde informatie kan worden gecombineerd met door 248media uitgeverij verwerkte persoonsgegevens.

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

Consumentenbond: Wat zijn cookies?

Aanmaken account en verwerken bestelling
Wanneer een bezoeker een gebruiksaccount aanmaakt op onze website of een bestelling plaatst, verwerken wij de volgende gegevens:

e-mailadres en wachtwoord
Bedrijfsnaam
Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
bestel- en betaalgegevens

Bij zakelijke klanten vraagt 248media uitgeverij daarnaast om:

Bedrijfsnaam
BTW-nummer
Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en ons distributiecentrum.

Bovengenoemde gegevens worden uitsluitend verwerkt voor het afhandelen van bestellingen. Het e-mailadres kan daarnaast worden gebruikt voor het verzenden van digitale nieuwsbrieven (zie onder).

Nieuwsbrieven
Voor het versturen van een of meerdere van onze nieuwsbrieven verwerken wij uitsluitend jouw e-mailadres en hebben hiervoor jouw bevestiging nodig, dat jij als eigenaar van het e-mailadres akkoord gaat met de ontvangst. Je kunt je aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen en ons nieuws. We hebben algemene en specifieke nieuwsbrieven. Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kun je je uitschrijven met de link in de nieuwsbrief. Daarnaast kun je je altijd per e-mail afmelden via info@248media.nl.

Je afmelding voor het gebruik van je postadres, e-mailadres of telefoonnummer wordt binnen 5 werkdagen door 248media uitgeverij verwerkt. Het kan daardoor voorkomen dat je nog enkele berichten ontvangt nadat je je hebt afgemeld.

Overig gebruik e-mailadres
Indien je jouw e-mailadres hebt opgegeven in het kader van de koop van een product of dienst van 248media uitgeverij dan kan het voorkomen dat wij dit e-mailadres gebruiken voor het overbrengen van communicatie met commerciële, ideële of charitatieve doeleinden met betrekking tot eigen gelijksoortige producten of diensten van 248media uitgeverij, tenzij je hebt aangegeven dat je niet via mail voor dergelijke communicatie benaderd wenst te worden.

Winacties
Bij winacties gebruiken wij jouw gegevens om je te laten weten over gewonnen prijzen en reclame voor onze aanbiedingen. Gedetailleerde instructies vind je in de deelnamevoorwaarden van de betreffende actie.

Verbetering van onze winkel en service
We proberen voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren. Daarom kunnen we je gegevens gebruiken om je te vragen of je mee wilt doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Soms voeren anderen dat onderzoek voor ons uit. Wij geven die ander dan jouw e-mailadres. Die ander moet zich natuurlijk ook aan onze privacyregels houden. Zo moet je e-mailadres na afloop van het onderzoek worden verwijderd.

Beveiliging
248media uitgeverij neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via info@248media.nl.

248media uitgeverij heeft hiervoor adequate technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen. Het betreft onder andere:

het gebruik van een beveiligde SSL-verbinding tijdens het bestelproces en bij het invullen van contactformulieren;
het regelmatig laten uitvoeren van een beveiligingsscan en updates voor de website.

Contact
Heb je vagen over de manier waarop 248media uitgeverij met je gegevens omgaat, dan kun je contact opnemen met 248media uitgeverij via info@248media.nl.

Klopt er iets niet?
Klopt er iets niet of wil je je gegevens opvragen, laten wijzigen of inzien? Neem dan gerust contact op met ons, of stuur een e-mail naar info@248media.nl. Wij zullen zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren.

Wijzigingen
248media uitgeverij behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy policy, bijvoorbeeld vanwege wetswijzigingen.