De AAN UIT factor bij kinderen

20.95

Het boek verschijn begin 2023. U kunt nu al bestellen en wij houden u op de hoogte de hoogte van de definitieve verschijning

Dit boek gaat over gedrag dat de ene keer helemaal AAN staat en een andere keer – ineens – helemaal UIT. Of dat regelmatig UIT lijkt te staan en dan – ineens – vol AAN gaat. Ik noem dit: gedrag met de AAN/UIT-factor. Het kan bij alle mensen voorkomen (van klein tot groot), maar in dit boek vertel ik vooral hoe dergelijke gedrag er bij kinderen uit ziet.
Het gaat dus om gedrag waar een kind het ene moment helemaal mee in verbinding is en duidelijk kwaliteiten in laat zien. Bas praat bijvoorbeeld veel, maar ook goed: hij gebruikt moeilijke woorden op de juiste manier, hij weet met zijn verhalen ieders aandacht vast te houden. En als Miriam met Kaja speelt, dan geeft ze blijk van een voor haar leeftijd uitzonderlijk goede samenwerking en wederkerigheid.
Maar een ander moment is het kind datzelfde gedrag helemaal kwijt en lijkt er eerder sprake van een achterstand. Zoals Bas die stil is en de woorden niet weet te vinden. En Miriam, die op school niets laat zien van een goede samenwerking en alleen staat op het plein.

 

Over gedrag dat sterk AAN kan staan, maar ook ineens helemaal UIT

Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

Over gedrag dat sterk AAN kan staan, maar ook ineens helemaal UIT

Magazine Gifted@248

GRATIS BEZORGING

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND

Nieuwsbrief

Categorieën

X