Gerarda van der Veen
Gerarda is mede-oprichter van het Landelijk informatiepunt Hoog Sensitieve Kinderen (LiHSK), dat sinds 2004 bestaat.
In Nederland heeft zij pionierswerk verricht door hooggevoeligheid bij kinderen op praktische wijze onder de aandacht te brengen bij ouders en leerkrachten. Zij schreef diverse brochures, een werkboek voor kinderen en is hoofdredacteur van het LiHSK-magazine HSK-XL. Zij is auteur van de boeken ‘Wegwijs in hooggevoeligheid’, ‘Gevoeligheid in de klas’, ‘HSP coachingskaarten’, ‘Het hoogstimulatieve kind’ en ‘Ouders doen ertoe’.
www.lihsk.nl

Eline Kaptein
Eline is moeder van drie dochters. Alle drie zijn hoogbegaafd met autisme, adhd en hersentrauma. Door de jaren heen heeft ze hierdoor veel ervaring opgedaan en die deelt ze graag met andere gezinnen.
Eline heeft in 2011 het bedrijf Muisje Sensitief gestart, waar hulpmiddelen te verkrijgen zijn voor kinderen met een stoornis in de prikkelverwerking.
Door de ervaringen met haar eigen kinderen is de boekenserie ‘Bijzondere kids’ ontstaan.
www.muisjesensitief.nl

Ingrid Mous
Ingrid is duo-eigenaar van verrASSend perspectief en werkzaam als ervaringsdeskundige en autismespecialist. Zij geeft naast persoonlijke begeleiding aan kinderen en volwassenen ook begeleiding op scholen en in het bedrijfsleven. Hiernaast geeft zij trainingen en lezingen. Ingrid knokt voor meer inzicht en begrip rondom autisme en de bijbehorende prikkelverwerking. Zij is auteur van het boek ‘Teddy heeft autisme en Pien rode krullen’.
www.verrassend-perspectief.nl

Irma Hartog
Irma is actrice en kindercoach. Na haar afstuderen aan de Toneelacademie Maastricht (1989) zou je Irma gezien kunnen hebben in films en tv-series, zoals: De Eetclub, Feuten de film, Danny Lowinsky, Volgens Jacqueline, De maatschap, Nieuwe buren, IC, Seinpost Den Haag, Susanne en de mannen, Verborgen gebreken, Singles, Tegen wil en dank…
In het theater was ze onder andere te zien in Verlies, een toneelbewerking naar de gelijknamige thriller van Nicci French, Gouwe handjes, een comedy met Johnny Kraaijkamp sr., Hemelen, Antigone, Liefde half om half, Verre vrienden, List en liefde… Daarnaast speelt Irma in muzikale familievoorstellingen bij Het Blauwe Paleis, is ze voice-over in radio- en tv-commercials, leent ze haar stem aan personages in animatiefilms en spreekt ze audioboeken in. Sinds een aantal jaren geeft ze met veel plezier stem- en spelles aan studenten van een toneelopleiding, heeft ze haar eigen kindercoachpraktijk ‘Alles Stroomt’ en is ze gastdocente op de kindercoachopleiding ‘Magie van Kindercoaching’ van Jeannette Stam. Irma is auteur van het boek ‘Speelkind’.

Janneke Altenburg
Janneke is auteur van het boek ‘BETER communiceren’. Zij orthopedagoog en werkt inmiddels 16 jaar binnen de gehandicaptenzorg.

Jeannette Stam
Als directeur en docent van de Acacia Coach Academie BV leidt Jeannette kindercoaches op. Tevens is zij bedenker en oprichter van het KinderCoachGilde, beroepsvereniging en kwaliteitsregister voor kindercoaches.
Zij is auteur van het boek ‘Coachee! Handboek voor de kindercoaching’ en ‘Op avontuur met de kindercoach’.
www.kindercoachkasteel.nl

Rineke Derksen
Rineke leidt samen met Martin Snijders GelukkigHB, advies- en begeleidingsbureau gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Ze coacht dagelijks hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Zij is auteur van het boek ‘Ik ben een kind, gelukkig & gevoelig hoogbegaafd’.
www.gelukkighb.nl

Tischa Neve
Tischa is kinderpsycholoog, moeder van Dim en pleegmoeder. Sinds het opvoed-tv-programma Schatjes (2006) waarin zij ouders coachte, richt zij zich met haar bedrijf Groot&Klein op het inspireren en ondersteunen van ouders en professionals bij de opvoeding en het grootbrengen van kinderen. Boeken, lezingen, workshops, coaching en online cursussen: alles om opvoeden (nog) leuker en makkelijker te maken. Regelmatig zie je bijdragen van haar in bladen, kranten en tv-programma’s. Zij is auteur van ‘Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden’ en ‘Pubers zijn leuk!’.
www.grootenklein.nl