Welkom op onze website
Op deze site vindt u de nieuwste boeken over kinderen die van grote waarde zijn voor ouders, onderwijzers en andere professionals die betrokken zijn bij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Of u nu op zoek bent naar informatie over gedrag, ontwikkelingen of opvoeden, u zult op onze site altijd relevant en actueel lesmateriaal vinden.

Onze selectie van boeken richt zich op verschillende aspecten van de kinderopvoeding, zoals bijvoorbeeld gedragsproblemen, emotionele ontwikkeling en sociale vaardigheden. We hebben ook boeken over specifieke leeftijdsgroepen, zoals bijvoorbeeld basisonderwijs en adolescentie.

Onze boeken zijn geschreven door gerenommeerde experts op het gebied van kinderpsychologie, onderwijs en opvoeding, en bieden praktische tips en adviezen voor ouders en onderwijzers. Ons lesmateriaal is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de wetenschap en is daarom altijd actueel en betrouwbaar.

Onze website is een one-stop-shop voor al uw boeken over kinderen. Of u nu op zoek bent naar boeken voor persoonlijk gebruik of voor gebruik in de klas, wij hebben iets voor iedereen. Bezoek onze site voor een uitgebreide selectie van boeken over kinderen die u zullen helpen uw kinderen beter te begrijpen en hen op de juiste manier te ondersteunen.

Hoe kan ik een boek, tijdschrift of abonnement bij 248media uitgeverij bestellen?
U kunt direct bestellen via de webshop en betalen via iDeal
Bent u van een basisschool en heeft u niet de mogelijkheid om via de webshop te betalen dan maken wij een factuur. Stuur uw gegevens naar administratie.

Zijn de boeken ook geschikt voor ouders?
Jazeker. De boeken zijn zeer toegankelijk geschreven waarvoor het ook voor ouders interessant is om te lezen.

Is het tijdschrift Gifted@248 ook geschikt voor ouders?
Jazeker. Het tijdschrift Gifted@248 is zeer toegankelijk geschreven waarvoor het ook voor ouders interessant is om te lezen.

Waar kan ik een boek vinden over hoogbegaafdheid?
248media uitgeverij geeft verschillende boeken uit over hoogbegaafdheid. Dit zijn de volgende boeken

Ik ben een kind, gelukkig en hoogbegaafd

Wat is hoogbegaafdheid?
Hoogbegaafdheid is een term die wordt gebruikt om iemand te beschrijven die buitengewoon intelligent is. Dit kan op verschillende manieren worden gemeten, maar over het algemeen wordt een IQ-score van 130 of hoger beschouwd als een indicatie van hoogbegaafdheid.

Hoogbegaafde mensen hebben vaak een aantal kenmerken die hen onderscheiden van anderen. Ze kunnen bijvoorbeeld zeer snel en efficiënt informatie verwerken en hebben een groot vermogen om complexe problemen op te lossen. Ze kunnen ook gevoeliger zijn voor details en subtiliteiten in hun omgeving, en hebben vaak een rijke innerlijke belevingswereld.

Hoewel hoogbegaafdheid op veel manieren een gave kan zijn, kan het ook uitdagingen met zich meebrengen. Sommige hoogbegaafde mensen kunnen zich bijvoorbeeld vervelen op school omdat ze zich snel vervelen bij eenvoudige taken of omdat ze niet genoeg uitdagingen krijgen. Anderen kunnen zich anders voelen dan hun leeftijdsgenoten en kunnen moeite hebben met het vinden van vrienden die hun interesses en passies delen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat hoogbegaafdheid niet noodzakelijkerwijs leidt tot succes in het leven. Hoewel het kan helpen bij het vinden van succes op academisch gebied of in bepaalde beroepen, is intelligentie slechts één factor die bijdraagt aan succes. Andere factoren zoals hard werken, doorzettingsvermogen, sociale vaardigheden en geluk spelen ook een belangrijke rol.

Als je denkt dat je hoogbegaafd bent of als je een hoogbegaafd kind hebt, is het misschien een goed idee om met een specialist te praten die je kan helpen bij het begrijpen van de uitdagingen en mogelijkheden die gepaard gaan met hoogbegaafdheid.

Wat is hooggevoeligheid?

Wat is autisme?

Wat is hoogstimulatief?
Lees meer over hoogstimulatief en hoogstimulatieve kinderen en klik op de link

Veel gestelde vragen over abonnement Gifted@@48

Waar kan ik mijn abonnement wijzigen?

Waar kan ik mijn abonnement opzeggen?
Je abonnement opzeggen kan alleen via de e-mail administratie@248media.nl

Wat voor tijdschrift is Gifted@248?

Wat voor tijdschrift is Kinderwijz?

Hoe vaak verschijnt het tijdschrift Gifted@248?

Het tijdschrift Gifted@248 verschijnt vier maal per jaar rond 21 maart, 21 juni, 21 september en 21 december

Zijn de boeken van 248media ook te verkrijgen bij de boekhandel?
Ja ze zijn ook te verkrijgen via de boekhandel

Algemene vragen over opvoeden van de kinderen
Hoe kan ik mijn kinderen helpen omgaan met stress en angst?

Hoe kan ik het schermgebruik van mijn kinderen beperken?

Hoe kan ik mijn kinderen leren omgaan met emoties zoals boosheid en verdriet?

Hoe kan ik mijn kinderen helpen om gezond te eten?

Hoe kan ik mijn kinderen stimuleren om te lezen?

Hoe kan ik mijn kinderen leren om verantwoordelijk te zijn?

Hoe kan ik mijn kinderen leren om respectvol te zijn tegenover anderen?

Hoe kan ik mijn kinderen helpen om goede slaapgewoonten te ontwikkelen?

Hoe kan ik mijn kinderen leren om goede sociale vaardigheden te hebben?

Hoe kan ik mijn kinderen leren om onafhankelijk te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen acties?

 

 

Praktijkadres op de website
Het is mogelijk om je praktijkadres op onze website te plaatsen.
Voor mensen die een abonnement hebben op het tijdschrift Kinderwijz en Gifted@248 zijn de kosten 35 euro per jaar. Geen abonnement dan zijn de kosten 75 euro per jaar.